Levis hemsida om fassinating stuff

Kanske är det så att du precis flyttat in i en ny bostad och badrummet behöver ett lyft? Eller har familjen blivit större och behoven ändrats? Oavsett anledningen behöver inte en badrumsrenovering vara pest och pina! Med dessa smarta tips för att renovera badrum Stockholm borde allt gå lättare!

Vilken typ av renovering behövs?

Är du ute efter att riva ut allt i hela badrummet och börja från noll? Eller vill du endast sätta nytt kakel och klinkers samt ny inredning? Kostnaden för de olika renoveringarna är väldigt olika. Om badrummet är mer än 10 – 15 år gammalt får du oftast räkna med att både vattenrör och avlopp måste bytas.

Vilken typ av badrum behövs?

En renovering Stockholm innebär att du kan ändra planlösningen i badrummet och kanske till och med få plats med två handfat. Gör en lista med vad som är viktigt i badrummet och rangordna dem, du kommer säkerligen inte kunna få till allt du vill ha! Och glöm inte bort förvaring och belysning vilket är lätt hänt!

Ta vara på rean

Om du håller ögonen öppna kommer du kunna hitta mycket på rea. Vilket håller den totala kostnaden nere. Att renovera Stockholm kan lätt bli dyrt, speciellt om du vill ha hållbara material. Men under rean kan du hitta allt möjligt till fantastiska priser. Saker du inte skulle kunna ha råd med annars!

Inred i tidlös stil

Ett bra tips när du renoverar badrummet är att välja material som är tidlösa. Eftersom det är dyrt att göra en badrumsrenovering Nacka vill du inte behöva göra om det om ett par år för att du tröttnat på stilen. För att få till din personliga stil kan du istället dekorera med nya fräscha handdukar och vackra växter.

Ha även i åtanke att de material du väljer bör vara lättstädade!

Lämna ett svar