Levis hemsida om fassinating stuff

Det är alltid stressfyllt att flytta. Men du som har småbarn får det ännu svårare. Förutom att barnen lätt kan hamna i vägen och skada sig under själva flyttdagen är det dessutom mycket svårare att packa med småbarn.

Börja med att rensa ut

Redan då du kontaktar olika flyttfirmor Bromma bör du ta tag i att rensa ut alla olika utrymmen av hemmet. Barn växer snabbt som du säkert känner till och därmed växer de snabbt ur både kläder och leksaker.

Om du tar dig en timme om dagen i en hel vecka kommer du lätt att hinna rensa ut hela huset. Det blir då färre saker att packa och bära med till ert nya hem! Samt att det nya hemmet blir lättare att organisera då du packar upp.

Flyttfirma – ett måste

Du som har småbarn kommer verkligen att uppskatta hjälpen av en flyttfirma Stockholm. Sök efter väl rekommenderade flyttfirmor Danderyd i god tid. Detta säkerställer att de har tid att utföra din flytt på önskat datum.

Hör med både mormor och farmor om de har lust att passa barnen under flytten. Det gör allt enklare både för dig och flyttfirman. Samt att barnen säkerligen kommer att uppskatta en heldag av att bli bortskämda!

Ert nya hem

Även om du själv måste packa upp det allra mesta i hemmet är det smart att låta barnen vara med och packa upp leksaker och kläder i sina egna rum. Det skapar en känsla av trygghet vilket oftast leder till att de sover bättre den första tiden i ert nya hem.

Men ta inte på dig att packa upp hela huset redan första dagen. Låt det ta sin tid! Det allra viktigaste är köket, badrummet och sängar. Resten kan tas när du hunnit vila upp dig lite. Det finns ingen mening att bränna ut dig helt för en flytt!

Lämna ett svar