Levis hemsida om fassinating stuff

Idag finns det är brett och härligt utbud av skönhetsmärken på marknaden, där du hittar allt från vegansk hudvård till aktiva produkter med retinol. Hos Daystyle.se hittar du allt detta och lite till – som vackra smycken med swarovski-kristaller till exempel. I det här inlägget tänkte vi berätta lite om tre populära varumärken som har blivit väldigt populära och florerat en hel del i media och bland influensers, med all rätt tycker vi!

Xlash är ett skönhetsmärke som erbjuder stärkande produkter så som ögonfransserum och ögonbrynsserum. Kanske är serumet för ögonfransar något som du har hört talas om? Likaså deras eye patches som är väldigt populära. Xlash Eyelash Serum är ettväldigt unikt serum i sin kategori. Den har bevisat effekt att förbättra fransarnas tillväxt och volym samtidigt som fransarna vårdas. Formulan i produkten är baserad på avancerad vetenskap. Med naturlig ingredienser är produkten vegansk och den förbättrar tillväxten naturligt och ger en återhämtning som fransarna behöver. Produkten har genomgått kliniska tester och har bevisad effekt!

Exuviance är ett hudvårdsmärket med många exfolierande produkter (innehållandes bland annat AHA- och PHA-syra som stärker och ger lyster till huden) som passar dig som vill arbeta med anti-aging-produkter på huden. Alla produkter från märket är dermatologiskt utvecklade och utvalda produkter är även helt veganska. Produkterna är även framtagna för att göra din huds exfolieringsprocess enklare.

Caroline Svedbom är ett svenskt smyckesmärke med handgjorda smycken som tillverkas i Grekland. Här hittar du alltifrån stilrena ringar till statement-pieces som graciösa halsband med mycket färg. Produkterna är fria från ämnen som kan framkalla allergier, vilket är perfekt för den känsliga huden. Dessa smycken är lika snygga till vardags som till fest, vilket gör det till en värd investering.

Passa på att spana in Daystyles utbud av hudvård och accessoarer – vi garanterar att du kommer hitta något du vill klicka hem!

Lämna ett svar