Levis hemsida om fassinating stuff

Vi på Stadstak AB gör mycket noggrant alla våra byggarbeten och vi vill att du som kund ska vara nöjd. Vi följer också noga de tidsramar vi har satt upp tillsammans med dig. Alla våra arbetare har de nödvändiga certifikaten som branschen kräver. Vi har också giltig F-skatt och därtill även ansvarsförsäkring. Kunder som vi jobbar för är både företag och privatpersoner i Stockholm med närområden.

Takskingel Stockholm

Shingeltak är ett mycket hållbart och elegant material för ditt tak. Det är tidlöst och är också därför ett bra alternativ för dig då du ska byta till ett nytt tak. Shingeltak är lika hållbart som sten men ändå mycket elastiskt och därtill snyggt att se på. Överlappningarna täcker helt och hållet alla fogar som uppstår vid takläggningen, och håller helt tätt vid både fogar och spikpunkter. Ytan av shingeltak flagar inte och rostar inte heller således håller den sig lika fin mycket länge. Takshingel som material på taket är därtill också behagligt ljudfritt. Fast det blåser hårt eller regnar mycket, hör du inget ljud när du är inne i ditt hem.

Säkerhet

Eftersom skifferströet som sitter på shingeltakets yta är strävt, håller sig snö och is fast på taket. Detta är bra så att snön inte faller ner oplanerat på gångvägar eller planteringar. Du kan i stället själv välja när du vill att snön ska ner från ditt tak. Du bör se till att du har skydd både nere och uppe på taket. Nere behöver andra bli varnade att det kommer ner snö från taket. Du själv eller den som är uppe på taket behöver därmed rätt skyddsutrustning så att inga olyckor kan ske. Då vi jobbar på ditt tak håller vi också säkerheten som mycket viktig och följer alla regler och förordningar som finns. Till taksäkerhet hör också att få bort all skräp som uppkommer vid bygget.

Lämna ett svar